Extended Play – Enkel, fin pop

Extended Play – Enkel, fin pop

Krem består av J.P. «Jocky» Levang, Atle «F.F.» Heimgård og Christian Ommedal, som alle har en fortid i diverse lokale band.

Platen innledes med If I, en blankpolert poplåt med et funky refreng, man sitter dessverre ikke igjen med det store inntrykket. Videre fortsetter den med EP-ens høydepunkt, Merry-Go-Round, en låt som viser at det absolutt bor noe i disse guttene. En godt oppbygget låt, med refreng der vokalen settes i forsetet sammen med bassen, før det hele kulminerer i et refreng der gitaren løfter det hele.

Women From Venus, Men From Mars viser at selv om man spiller i band, har man det ikke lettere med det motsatte kjønn. Låten har sine sider, men kommer ikke opp mot Merry-Go-Round. Dette er en enkel poplåt, men den blir sittende i øret en stund. You er den siste egenproduserte låten på EP-en. En fin poplåt om denne kjærligheten som man ikke alltid lykkes med.

Det hele avsluttes som nevnt med en låt av The Zombies. She’s not There er visstnok en låt som er å høre på lokalradioen i Haugesund. Kort sagt, så låter den meget likt originalen, og sikkert en vinner på Krems konserter.

Krem har absolutt potensiale, men slik denne platen framstår blir det for likt mye annet som er gjort innenfor denne sjangeren. Så med litt tid og utvikling vil nok Krem bli et band man får se mer til i framtiden.

Morten Rosvold

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.