Hostile Love Songs – Hår i rævva og baller av stål?

Hostile Love Songs – Hår i rævva og baller av stål?

Det går unna i svingene når Rocketboyz trår til. Det er i grunnen ikke mye å utsette på deres traktering av instrumentene sine heller. Men det trioen fra Andøya her leverer er kanskje ikke særlig nytt og revolusjonerende. Til gjengleld låter resultatet tett og tøft, og det er vel kanskje nettopp det som er meningen?

Jeg kan tippe at medlemmene i Rocketboyz har noen skiver med Metallica i samlingen. Etter å ha hørt blant annet tittelkuttet, så har de vel garanter noe av nyere dato i platebunken også.

Låttitlene sier sitt: Blind, Hatred, Hostile Love Songs og The Unknown vitner ikke akkurat om lystig lyrikk, men det er strengt tatt heller ikke spesielt vanlig innenfor dette segmentet.

Som tidligere antydet er Rocketboyz flinke karer som spiller på det de kan, uten å bringe å fryktelig mange nye ideer til sjangeren. Men det er absolutt ingen dårlig plate de selv har finansiert utgivelsen av. For å bruke en litt slitt klisjé; de har potensiale.

Et lite råd avslutningsvis. Skift navn! Rocketboyz høres mer ut som et glammetalband fra Los Angeles, enn et thrashmatalband fra Namsos.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.