In Defiance Of Existence – Oppfølging med stil

In Defiance Of Existence – Oppfølging med stil

Det skal mye til for å gjøre det bedre enn den snart tre år gamle Revelation 666, et album som er noe av det aller ypperste innen norsk ekstremmetall til dags dato. Likevel er det bare marginer som hindrer Old Man’s Child i å prestere kunststykket en gang til.

Som på et hvert godt metallalbum tar det tid å sette seg inn i låtene her. Men etter en håndfull gjennomlyttinger er det bare å bøye seg i støvet. Med Felonies Of The Christian Art og Agony Of Fallen Grace i spissen torpederer trioen skallen i løpet av førti minutter, og man sitter igjen med en hungrende lyst til å høre albumet en gang til.

Denne gangen har Nicholas Barker (også Dimmu Borgir) satt seg bak trommene og sørger for et noe kraftigere lydbilde enn tilfellet var med Tjodalv på slagverk. Synthen er tonet noen hakk ned. Men ellers er alt ved det gamle. Heldigvis!

In Defiance Of Existence er et kongealbum, selv om det ikke er fullt så imponerende som Revelation 666 var. Nå blir det spennende å se om Galder og Nicholas blir sine egne verste konkurrenter når den nye Dimmuplaten kommer utpå vårparten en gang.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.