Rød Himmel Rød Jord – Skuffende hardcore

Rød Himmel Rød Jord – Skuffende hardcore

Hele åtte sanger har Ordrenekt klart å presse inn på denne selvutgitte vinylsingelen, så man skjønner at her går det fort unna i svingene. De synger på stavangerdialekt, men tekstene lar seg rett og slett ikke oppfatte takket være en svært aggressiv vokal. Låttitler som Hellig Krig, Krigsmaskin, Kjemisk Ragnarok, Massegrav og tittelsporet forteller vel likevel det meste om innholdet og bandets politiske ståsted.

Gutta i bandet har valgt å gi seg selv mer eller mindre morsomme kallenavn. Å kalle seg selv Kukor McPikk er vel ikke toppen av sofistikert humor, men så gir da heller ikke Ordrenekt uttrykk for at de ønsker å være sofistikerte.

Rød Himmel Rød Jord har energi og trøkk, men mangler i stor grad substans og minneverdige sanger. Likevel passerer utgivelsen som høyst respektabel.

Bandet kan kontaktes, og plata bestilles via: alarm.plater@hotmail.com.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.