Your Friend In Sound – Noe for Olympiatoppen?

Your Friend In Sound – Noe for Olympiatoppen?

De fleste kjenner Tennis gjennom fjorårets beste singelutgivelse, Here Comes The Coastguard / Enter The Dragon. Det er derfor en glede å kunne melde at albumet Your Friend In Sound inneholder disse låtene – samt minst seks høydare til av samme kaliber.

For dette er kraftpop slik vi helst vil ha det: Kraftfullt, oppløftende og med refrenger som kryper seg inn i øregangen og forhåpentligvis blir der. Ja, kanskje for evig?

Låtene er rett frem uten dikkedarer. Både spilt og sunget på en tilforlatelig måte. Her må man bare la seg sjarmere i senk. For selv om tekstene til tider er vel klisjefylte (jeg mistenker låtskriver Ivar Krohn-Dale for å være forelsket), så står de utmerket til melodiene.

Svakheter er det ikke så mange av, men skal jeg først pirke på noe så er det den samme Ivar Krohn-Dahles stemme som av og til kan bli litt lite uttrykksfull. Og siden jeg er i gang, så er Alvin Straight, Amplifier og Grand Ol’Time de låtene som fungerer minst på dette debutalbumet.

Men du verden! For å være et debutalbum, så låter Your Friend In Sound rett og slett imponerende. Og det i en sånn grad at Tennis er vel verdt støtte fra Olympiatoppen.

Så jeg tror jeg spiller Tennis en gang til, jeg. Det gjelder å holde seg i form, vet du!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.