Gothic Electronic Anthems – Teatralsk kongegoth

Gothic Electronic Anthems – Teatralsk kongegoth

Ikke overraskende gjorde Gothminister stor suksess på klubbscenen i Tyskland da Angel kom på markedet for ett års tid siden. Nå er det på tide at andre også får øynene opp for dette merkelige oslobandet.

Gothminister startet egentlig som et slags enmannsperformanceprosjekt. Mannen bak heter Bjørn Alexander Brem, og nå har han altså skrapt sammen et helt band for å få mer fres både i liveshow og lydbilde.

De fleste låtene fra Angel er også med på Gothic Electronic Anthems. Men også de nye låtene holder et overraskende høyt nivå. Angel, The Holy One, Devil og Pray er alle suverene gothlåter som passer riktig så bra for mørke kvelder og destruktivt humør.

Bandet har fått litt pes for sin overdrevne sminkebruk og imagebygging, men så lenge det står såpass i stil til musikken som det gjør i dette tilfellet fungerer det utmerket.

Gothminister er gothere enn gothest. Og bra er det! Supert album – løp og kjøp!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.