Rest Of My Life – Løfterik emo

Rest Of My Life – Løfterik emo

Albumet er en spennende miks av sterke melodier, lange, dronende instrumentalpartier, hyppige taktskifter og en god del hardcoreelementer, slik som den til dels energiske stemmebruken. Sjengeren krever selvsagt sitt av arrangementene, men de unge trønderne behersker dette godt. Jeg synes særlig at de skal ha ros for vokalen, som er en av styrkene til bandet. Det er alltid hyggelig med vokalharmonier, selv innen et såpass aggressivt uttrykk som dette.

De ti sangene her har til dels svært fantasifulle titler, de to kanskje beste låtene heter I’ll Bring Cheerleaders To Your Funeral og While Shooting For Stars, I Shot My Foot . Begge disse har et dynamisk driv koblet med fengende melodier og kreativ instrumentalbruk. Rest Of My Life er et album som burde kunne gi bandet litt av den oppmerksomheten andre norske hardcoreband opplever for tiden.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.