The Astronaut – Helt grei grevlingrock

The Astronaut – Helt grei grevlingrock

Aladdin’s Cave ble dannet høsten 2000, og bandmedlemmene sier selv at musikken deres kjennetegnes av gode melodier og vokalharmonier ispedd variasjon. Og i løpet av gjennomlyttingen av denne singelen og dens tre sanger kan jeg ikke si meg uenig i det. Tittellåta The Astronaut, er en låt som er tydelig inspirert av Muse. Den er melodiøs og rocka, spesielt på slutten der de skrur opp tempoet for å fange lytterens oppmerksomhet.

De to resterende låtene på singelen er i samme gata som førstelåta. Aladdin’s Cave skal ha for sin teft for det energiske og melodiøse. At tre av medlemmene både er låtskrivere og vokalister taler også til deres fordel.

Jeg syns likevel at de to siste låtene blir litt kjedelige, for det er kun hovedsporet The Astronaut som virkelig får meg lyst til å sette på repeatknappen.

Katrine Øyehaug Karlstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.