Fill It Up – Absolutt hitpotensiale

Fill It Up – Absolutt hitpotensiale

Den første tanken som slo meg da jeg hørte den første gang var Catatonia. Både fordi det musikalske ligner, men også fordi Karin Parks vokal kan minne om Cerys Matthews’. Riktignok uten det særpreget og den autoriteten den dama besitter.

Men Karin synger bra, og dersom hun fortsetter å skrive like gode og fengende sanger som dette skal det bli vanskelig å unngå å høre mer til henne.

Selv om Fill It Up er en selvskreven hit, ser jeg ingen grunn til å ta helt av. Låten slites relativt fort, og blir neppe stående igjen som noe vi vil huske lenge fra 2003. Men norsk kvalitetspop med internasjonalt tilsnitt tar vi alltid mot med åpne armer. Dette kan være starten på en fin karriere.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.