…And Then Take You To A Place Where Jars Are Kept. – Energibombe

…And Then Take You To A Place Where Jars Are Kept. – Energibombe

…And Then Take You To A Place Where Jars Are Kept. er en plate for de som liker litt desibel, og samtidig har guts til å bevege seg litt på sidelinjen av det man vanligvis kan forvente. Ikke noe direkte mesterverk,, men en liten oase i vintermørket som definitivt skremmer varmen inn i kroppen igjen.

Et kriterium for at en plate skal falle i smak hos undertegnede er ofte om den passer inn i stuetilværelsen. Med det mener jeg at den passer inn som underholdning i min hjemmetilværelse. Thulsa Doom passer definitivt ikke til å slappe av på sofaen, men dersom du ønsker et høyere tempo på oppvasken, eller har energiske venner på besøk; ja da har du truffet spikeren på hodet.

Dette er med andre ord en plate stappfull av energisk flinkisrock. Musikk for dem som synes melankoli er noe tull, og foretrekker effektivitet og tempo som de viktigste kildene i musikken. For makan til maskingeværriff skal man faktisk lete lenge etter. Dette, i tillegg til fete tekster, gjør det lett å komme i godt humør i en ellers så kald hverdag.

Vi snakker her om karer som tør å lage sin egen musikk, og trosse den strømlinjede rocken som selger best nå for tiden. Førsteinntrykket var at dette var litt lite varierende. Men når man tar seg litt bedre tid, og lar plata få noen runder, skjønner man at det er jo nettopp det dette er: Tunge saker, med overraskelser gjemt både her og der.

Hvem forventer seg for eksempel strykere i kombinasjon med disse gutta? For en effektiv dag vil jeg på det sterkeste anbefale å ha dette i ørene. Thulsa Doom gjør det nemlig svært vanskelig å forholde seg passiv til omverdenen.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.