The Ghost Of Our Love – Tøffe gutter gråter også

The Ghost Of Our Love – Tøffe gutter gråter også

Rockerne som for noen år siden ble omtalt som et av de mest talentfulle bandene her til lands, har heldigvis ombestemt seg siden den gang. Resultatet er trist, sårt og en smule optimistisk.

Med plata The Ghost Of Our Love viser Ricochets at de gjorde rett i å fortsette. Dette er rett og slett forbanna trist og hardt, og vil sannsynligvis passe perfekt for en som er blitt sviktet av sin kjære. Albumet handler nemlig i stor grad om kjærlighetssorg, og håpet om at den elskede en gang vil vende tilbake.

Plata innledes av tittelsporet, hvor vokalist Trond Andreassen legger listen høyt. Han skriker, han ber, og han minner alle gutter om hvor urettferdig det motsatte kjønn enkelte ganger kan oppføre seg. Tekstene er kanskje ikke oppsiktsvekkende bra, men de formidler budskapet sitt og er skikkelig deilige likevel.

Ricochets stikker innom blues. De spiller hemningsløs rock. De er Nick Cave på speed, og de er seg selv hele tiden. En helt rå gitarist rir hele plata, og dette kombinert med Andreassens sorg og sinne gir en strålende gjennomgang av knust og umulig kjærlighet.

Det er låter som dette som overbeviser meg om at idioten som hevdet at rocken er død, tar jævlig feil

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.