Burek V – Debuterer til godkjent

Burek V – Debuterer til godkjent

Mats Grönmark har en forkjærlighet for var og rolig sang, og akkompagnert av Håkan Svensson på bass og Christian Sandell utgjør den hovedfilosofien på Burek Vs selvtitulerte debutalbum. Svenskenes lo-fi-arrangementer brytes bare opp av den potensielle sommerhiten Fa Fa Fa og rocka Too Happy Now og Carry No Evil.

Lo-fi-låtene utgjør størsteparten av albumet til bandet fra nabolandet, med Yesterday’s Parties og Cover Your Tracks som de beste sangene. Vokalists Grönmarks stemme geleider oss gjennom Burek Vs univers, med rolige melodier som sitter godt i øret. Country- og bluesinspirasjonene er tydelige på svenskenes første langspiller. Sangene kan imidlertid bli litt for like. En større blanding av forskjellige sanger ville gitt bandet større mangfold, og forhåpentligvis et bedre album.

Svenskenes debut er likevel gledelig, og bærer bud om at dette ikke er den siste CDen fra Burek V. Skal vi tro presseskrivet fra plateselskapet Rythm Ace Recordings, så vil bandet bestå i nærmere femti år til.

Trond Nøstvold Tou

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.