Dead Girl EP – Tilbake for fullt

Dead Girl EP – Tilbake for fullt

Siden sist har bandet fått et mer rocka uttrykk, noe som kanskje særlig kommer fram i de to avsluttende låtene Monster og Things To Remember. Disse sangene er også et eksempel på at bandets øvrige medlemmer har fått en mer fremtredende plass etter at vokalist Angelskår har fått utløp for en del av sine låter i Minor Majority. Faktisk har han skrevet bare en av disse fire låtene, og selv om hans Practical Joke er aller best av sangene her, så lover bidragene til Jens Herman Ruge og Brage Frost Urstad svært godt for bandets fremtid.

For det kommer selvsagt mer. Til høsten kommer Reverend Lovejoy med sin tredje langspiller, Way Past Sorry. Hvor mange av disse låtene som kommer med der aner jeg ikke. Men jeg vet at det er god grunn til å glede seg.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.