Scroll To Top

In Rotation – Elektronisk dansefot

Artister: Sjangre: , , ,
Karakter

DJ Marky & XRS fant hverandre i Saõ Paulo, Brasil, der de jobbet i samme platebutikk en periode. De har på hver sin side fått på seg ry som eminente dj-er og produsenter av elektronisk dansemusikk.

Det er nettopp det de trekker nedover hodet på oss med In Rotation. Nærmere bestemt drum ‘n bass av den raske sorten som ganske trolig kommer til å slite ut foten din hvis du skulle prøve å trampe takten. Låter som I Know og Rotation og Moment Of Lust med Vikter Duplaix er unektelig festlig lytting på gode hodetelefoner. Men stundom blir de likefullt ensformige.

Låtmaterialet blir for likt, rett og slett. Når man har hørt på denne platen fem ganger så har den på en måte ikke mer å komme med. Spredt ut på en hel langspiller er det for monotont, og derfor aldri mer enn gangbar dansemusikk som duger når dansegulvet skal fylles.

Er det slikt som er din hensikt, ja da har du undertegnedes fulle velsignelse til å raske med deg denne skiva. Men sørg da for å kjøpe vinylutgaven, ettersom den har et ganske gøyalt ekstraspor som heter Backspinn. Happy dansing, kløbber!

Om skribenten

Andreas Haslegaard

kommentarer