Songs From The Devil’s Chimney – Tam debut

Songs From The Devil’s Chimney – Tam debut

Drew Kennett er en 25-åring fra Isle of Wight som relativt greit kan plasseres i singer/songwriter-båsen, i tillegg har han med seg et band bestående av rundt 20-åringer fra samme sted. Selv nevner Drew musikalske referanser som Dylan, Crosby, Stills og Nash, Oasis, Crowded House med flere.

Debutalbumet har fått den klingende tittelen Songs From The Devil’s Chimney, oppkalt etter et av Drews favorittsteder på hjemøya. Plata består stort sett av brukbare låter, riktig småpent og trivelig er det hele. Det er ingenting her som vil få noen til å føle seg støtt, men det er nok også få som virkelig vil elske plata.

Den ene låten som sitter igjen er derimot virkelig god, Don’t Be Denied drives frem av et pianoriff og en vokal som har en inderlighet som det ellers er litt for lite av på plata. You Don’t Know Me er også en låt som skiller seg ut fra resten, med bruk av elektrisk gitar og samtidig at låten har et brukbart refreng.

Alt i alt er det mangel på gode låter som skiller seg ut fra mengden, rett og slett noe som du sitter igjen med etter å ha hørt plata. Med enkelte hederlige unntak rusler låtene av gårde i samme bedagelige tempo. Greit nok som bakgrunnsmusikk men ikke noe som gjør at du har lyst til å spille denne plata særlig mange ganger.

Ståle Aune Fjellstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.