Fuckin A – Bråkebøtter med øre for melodier

Fuckin A – Bråkebøtter med øre for melodier

The Thermals fra Portland, Oregon, er noen ordentlige bråkebøtter som benytter seg av det gamle tyvtrikset med å gjemme melodiene under et lag eller to med gitarstøy. I likhet med band som blant andre Posies, The Breeders og Ramones får de det til å fungere.

Og hvorfor skulle de ikke det? Gitarbråk og melodier er da en utmerket kombinasjon. Fuckin A er The Thermals’ andre album. Gruppens forrige langspiller More Parts Per Million kom i fjor og er en fornøyelig oppvisning i melodiøs gitarkaos, sunget og fremført som om fanden og hans oldemor truer dem med opphold i helvete om de ikke skulle gi alt.

Trioen The Thermals gir alt og mere til på albumets tretten låter. Og skulle du lure på hvordan bandet høres ut i konsertsammenheng, så kan du høre dem på Øyafestivalens klubbdag på John Dee i Oslo
onsdag 11. august. Det kan og bør bli morsomt.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.