What Breath Of Fresh Air EP – Jevn debut

What Breath Of Fresh Air EP – Jevn debut

Musikken til Stella Come Lately kan knapt kalles nybrottsarbeid, men den hovedsaklige akustiskbaserte rocken er til tider både melodiøs og stemningsfull.

Frontfigur, sanger og låtskriver (for øvrig sammen med resten av bandet) Anbjørn Ree har en ålreit stemme som til tider kan minne om Eddie Vedders. Den står godt til de godt arrangerte og gjennomarbeidede låtene, mens musikerne synes å både ha peiling og like det de holder på med.

En platedebut inneholder kun unntaksvis bare gull. Og slik er det selvfølgelig heller ikke tilfellet med What Breath Of Fresh Air. Noe av materialet låter litt baktungt og tar aldri av. Samtidig lider EP-en av at den mangler et soleklart høydepunkt. Det finnes ingen låter her som kan fronte utgivelsen og gi dem velfortjent radiospilling.

What Breath Of Fresh Air er tross dette en jevn og brukbar debut fra et band som absolutt må sies å ha potensiale.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.