Here For The Party – Anticountry

Here For The Party – Anticountry

I likhet med sine medsøstre innen samlebåndscountryen som blir spydd ut fra Nashville, er Gretchen Wilson en overmåtelig pen ung dame med en søt, og ordinær sangstemme.

Selv om hun blir fremstilt som en jordnær dame, som aller helst skulle stilt opp i intrervjuer sittende på en traktor i en møkkete overall, så er det noe glossy, utvannet og overprodusert over produktet.

Tekstene er en eneste lang rekke med klisjeer uten noen annen funksjon enn å fylle opp låtene med tekst. Musikken er glatt og spilt av musikere som ikke ligger allverdens med sjel i fremførelsen. Dessuten er produksjonen gjort helt etter den berømte håndboken for sjeløs country.

Selv om det finnes antydninger til liv her og der, først og fremst i honky tonklåten When It Rains, er Here For The Party ikke noe annet enn en samling med resirkulert anticountry man skulle tro hadde gått av moten for lenge siden.

Likevel kan det synes som om Norge er klar for Gretchen Wilson. Når skal vi egentlig lære?

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.