The End Of Yesterday – Sprek debut fra Sandvika

The End Of Yesterday – Sprek debut fra Sandvika

Inglow opererer i et Incubus-aktig rockelandskap, der det stilles særdeles høye krav til melodi og følelse for å oppnå et vellykket resultat. The End Of Yesterday er kanskje ikke verdens mest originale produkt, men det spiller liten rolle så lenge melodiene holder mål.

EP-en åpner strålende med utgivelsens høydepunkt Blended Sherry, en klassisk rocklåt med glimrende refreng og bra driv. Ist Revelation og Egoholic er også to svært oppegående låter, der bandet demonstrerer at de har mye å fare med dersom de klarer å opprettholde låtkvaliteten igjennom et helt album.

De resterende sporene [Home] og Prodigy stiller litt svakere enn resten av materialet, men likevel er The End Of Yesterday en absolutt godkjent debut.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.