It’s All A Madcon – Stødige debutanter

It’s All A Madcon – Stødige debutanter

Madcon har etter mye frem og tilbake altså endelig klart å få dyttet ut debuten sin. Og It’s All A Madcon er utvilsomt et kompakt album det er vanskelig å mislike. Beatsa er uklanderlig popete, og det holder i lange baner å ha sans for lett fordøyelig og fengende musikk for å like dette.

At dette skulle bli en trivelig plate fikk vi en pekepinn på tidligere i år en da den fornøyelige singelen Do Woop dukket opp. Akkurat som platen sett under et representerer den en lett og fin hip hop det ikke en noen skam å jigge til. Ikke spesielt nyskapende materiale å spore på denne utgivelsen kanskje, men resultatet fungerer likevel helt greit.

Svakheten med skiva er at den blir for strømlinjeformet. Det skjer ikke nok virkelig interessante saker underveis til at det blir spennende å høre på lenger enn Låter som Si Wå, den nevnte Do Woop, tittelsporet It’s All A Madcon og Low Morale er de bidragene som utmerker seg blant låter som blir for like i lengden.

Hadde produsentene til Jaa9&OnklP fått sluppet til med sine skills på denne platen hadde den utvilsomt vært et hakk – om ikke to – bedre. It’s All A Madcon er slik den foreligger dessverre litt for kjedelig i lengden til å kunne vise til de gjeveste superlativer. Men det er som sagt ingen skam å la seg fascinere av dette materialet, men det er tanken på at den kunne vært enda bedre som ødelegger for å heve totalinntrykket.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.