Songs About The Ocean – Den våte popdrøm

Songs About The Ocean – Den våte popdrøm

Livet er fint når den perfekte popen åpenbarer seg for deg. Et band som har kommer veldig nære denne popen er det amerikanske indiebandet The Apples In Stereo. Trommisen i denne gruppen, Hilarie Sidney, er plateaktuell med sideprosjektet The High Water Marks. Med på laget har hun også tatt med seg sin husbond Per Ole Bratset (Palermo), Jim Lindsay (Oranger, Preston School Of Industry) og Mike Snowden (Von Hemmling) til å traktere bassgitaren.

At dette er et band med medlemmer fra noen av indiebransjens beste prosjekter er det lett å skjønne. Det kommer for en dag så snart platen durer i gang med sine kvikke, lett drømmende, sommerpoplåter. En musikk som sporenstreks gjør deg til en litt blidere person. Og det utgir seg heller aldri for å være noe annet enn sprudlende musikk som ber om å bli elsket nok til å bli spilt over anlegget på stadion, der våren dreper vinteren med en sløv saks og indiepop.

Dette er altså ikke en spesielt komplisert eller eksperimenterende plate. Den er for det meste innspilt på en hotellrom i Oslo, og har derfor fått tilegnet seg et naivt og upolert lydbilde. Songs About The Ocean inneholder nok kvalitet til at den bør kunne bli en nyttig tilvekst til en hver popjunkies platesamling. Men det er også verdt å notere seg at den gjentar seg selv i litt for stor grad. Har du først hørt den en gang, så trenger du ikke være redd for at du gikk glipp av noen skjulte detaljer. En streit pop-plate uten de aller største visjoner, proppet full av sommerfugler og godt humør.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.