Collect Your Hazardous Waste – Slagkraftig debut

Collect Your Hazardous Waste – Slagkraftig debut

Miksha høstet stort sett gode kritikker for bandets første EP [mik’za E.P.] for snart tre år siden, og nå er omsider fullengderen Collect Your Hazardous Waste klar. Dette er som sagt svært så aggressive saker, så man bør være forberedt på spetakkel fra man trykker på play til det hele er over etter vel 55 minutter.

Det beste med denne platen er den fabelaktige produksjonen. Lyden er rett og slett enorm, og fremhever perfekt de ulike, og til tider komplekse, elementene låtene er bygget opp av. Det er sjelden at man hører såpass god produksjon på en debutplate.

Nå skal det likevel mer enn en fløyelsproduksjon til for å lage et bra album. Miksha leverer mange gode låter her, hvorav åpningslåten Locomotive, Beautiful War og Win/Win bør trekkes frem som albumets beste øyeblikk.

Når albumet avsluttes med Sedated er man rimelig sliten i hodet, men ganske så fornøyd.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.