Tazte Priv Vol.1 – Når rødt hår og fregner blir morsomt

På samleplaten Tazte Priv Vol.1 er det plukket ut en rekke smakebiter fra det populære radioprogrammet med same navn som Bård Tufte Johansen & Harald Eia hadde på luften i NRK Petre i fjor.

Her får du møte karakterer som Rocke-Pelle og hans slimboble, du får en innføring i særoppgaven om uavhengige plateselskap i Bergen, regissør Khalid Rajas uttalelser om filmen Et Spørsmål Om Respekt, og en samtale om trange klær samtidig som man drikker vin. I tillegg inneholder plata en rekke artige krumspring gjennom mikrofon.

Spørsmålet som naturligvis kan stilles rundt denne typen utgivelser på platefronten er om det er verdt 150 kroner å kjøpe en samling med radiosketsjer på plate? Dersom du er blant de som liker å pisse i buksa av latter er svaret definitivt ja.

Bård og Harald setter resten av landets såkalte humorister grundig på plass, og beviser nok en gang at de fortjener en plass øverst på pallen. For en gangs skyld er det faktisk helt OK med fravær av musikk på plate.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.