You’re A Woman, I’m A Machine – Spenstig skrangleduo

You’re A Woman, I’m A Machine – Spenstig skrangleduo

Death From Above 1979 består av Sebastien Grainger på trommer og vokal og Jesse F. Keeler på bass og synth. Man kommer som nevnt ikke unna en sammenligning med The White Stripes når dette bandet skal beskrives, selv om You’re A Woman, I’m A Machine er en adskillig hardere utgivelse enn noen av stripeduoens bravader.

I tillegg til å øse på med grumsete basslyd, sper duoen rocksausen med merkverdige syntheffekter, noe som spriter opp låtene betraktelig. Kanskje ikke en blanding som vil interessere størsteparten av norske musikknytere, men definitivt noe som faller i smak for oss som liker sær skranglerock

Høydepunktene er mange, men skal man trekke frem enkeltlåter må det nevnes at Blood On Our Hands er en aldri så liten genistrek. Romantic Rights er også en drivende god og spenstig låt, og på tittelsporet skrur de opp tempoet så det rister godt i skallen.

Se for øvrig opp for Death From Above 1979 på diverse festivalscener i sommer. Duoen skal etter sigende være et fyrverkeri live, noe liveopptaket av Do It 93! som er inkludert på denne utgivelsen i høyeste grad bekrefter.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.