Proposing A Pact With Jesus – Grumsemetall fra søppeldyngen

Proposing A Pact With Jesus – Grumsemetall fra søppeldyngen

Dersom det er noen som lurer på hva dette merkelige navnet betyr, kan det nevnes at Årabrot er en søppelfylling utenfor Haugesund. Bandets musikk kan best karakteriseres som en slags lo-fi grumsemetall, med masse støy og med innslag av thrash og svartmetallflørt. Dette er på mange måter i samme gate som Converge, bare enda mer grumsete.

I likhet med andre støyrockband er det vanskelig å få tak i melodiene ved de første par gjennomlyttingene. Det er ekstremt mye bråk her, og det tar lang tid å sile ut de få melodilinjene som er å spore. Når man først klarer dette, finner man overraskende mye bra musikk på de vel 25 minuttene albumet varer. Spesielt de fire første låtene, med Rollocaust og Liaison Summer som de spesielt fremtredende.

Det dabber litt av mot slutten, men alt sett under ett er dette en meget spennende debut fra et oppsiktsvekkende sært band.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.