The Magic Numbers – Innslag av sommermagi

The Magic Numbers – Innslag av sommermagi

Med andre ord byr The Magic Numbers på musikk til å bli glad av. Vel og merke dersom lytteren er blant dem som kommer i godt humør av over en time med glattpolert popmusikk.

For det er ikke mye motstand å spore på utgivelsen The Magic Numbers. Gjennom de fleste sporene glir det meste rolig og søtt bortover. På enkelte av låtene oppveies derimot den superlette sommerfølelsen av litt melankoli og ettertanke. Noe søskenparene for så vidt gjør rett i.

Frontfigurens fulle navn er Romeo Stodart, hen er født og oppvokst i Trinidad før han flyttet til London. Fra tid til annen skinner også enkelte karibiske rytmer gjennom i musikken hans. I London møtte han trommeslager Sean Gannon. De to hentet så inn hver sin søster, henholdsvis Michele og Angela, og med det var The Magic Numbers et faktum.

Dette debutalbumet er blitt vel mottatt i hjemlandet og har i flere uker ligget høyt oppe på de britiske listene. Hvordan The Magic Numbers vil komme til å gjøre det her hjemme gjenstår å se, men det faktum at de skal opptre på Øyafestivalen senere i sommer skader nok ikke. For det er vanskelig å finne et bedre sted å presentere denne typen musikk her i landet.

Dette er tross alt godværsmusikk, som denne anmelderen tviler på vil vare fryktelig langt inn i den norske vinteren.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.