A Fisherman’s Soul – Solid debut

A Fisherman’s Soul – Solid debut

Det har tatt bandet hele fem år å utgi deres første fullverdige langspiller, en tidsperiode Rockatansky har benyttet til å bygge opp en aldri så liten fanskare i Bergen. For lesere som ikke er kjent med dette bandet, kan det nevnes at de spiller en slags skitten syttitallsrock med referanser til AC/DC, så vel som ZZ Top.

Den første delen av A Fisherman’s Soul er utvilsomt den beste. Albumet åpner bra med den groovy Gas Station, før albumets høydepunkt Return To Battle braker løs. Sistnevnte surrer for øvrig jevnlig på Svisj Urørt for tiden. Bandet har heldigvis valgt å beholde både >Son Of The Gun og Hillbilly Folkrock fra den nevnte EPen. Et smart valg, da disse låtene utvilsomt løfter helhetsinntrykket drastisk.

Selv om A Fisherman’s Soul er et godt stykke arbeid, holder den ikke fullt like høyt nivå som eksempelvis Tuco’s Lounges Wide Load, som ble sluppet tidligere i år, et band som har mange fellestrekk med Rockatansky. Til det blir låtene litt for ensformige og småkjedelige mot slutten av albumet.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.