Scroll To Top

Big Fat Box of Shit – Verdens galeste album?

Artister: Sjangre:
Karakter

Dersom man kun leser tekstene i det medfølgende heftet kan man virkelig lure på hvordan i all verden dette bandet klarte å ro i land en platekontrakt. Er man derimot vågal nok til å plassere CDen i spilleren vil man få seg en solid overraskelse, for dette er altså dødsmetallens svar på Mr. Bungle.

Bandets tre medlemmer Slippery Jim, Fornicus “Fuckmouth” McFlabby og Cain, en trommespillende hund, har egentlig bakgrunn fra dødsmetallbandet Capharnaum. Big Fat Box of Shit får vi servert alle tenkelige sjangre blandet i et salig virvar av infantile pornotekster og urmorsomme arrangementer. Her er det dødsmetall, hip hop, jazz, klassisk, rock, pop og black metal slått sammen til en hysterisk mølje. Og det verste? Det funker som pokker!

Hadde det ikke vært for de til tider vel drøye tekstene (sjekk ut Let Me Into Starfish Land og du skjønner poenget) hadde dette vært en klar femmer. Rent musikalsk er dette en befrielse av de sjeldne, og er du klar for noe du aldri har hørt maken til anbefales Crotchduster på det varmeste.

Om skribenten

kommentarer