En hyllest til The Stranglers

En hyllest til The Stranglers

The Stranglers har gitt ut 10 studioalbum med originalbesetningen fram til 1990, og gitt oss uforglemmelige låter som Strange Little Girl, Golden Brown, Always The Sun og Hanging Around. The Stranglers etablerte seg på den engelske punk/new wave-scenen, og overlevde de ulike musikalske bølgene på grunn av bandets eksperimentelle kreativitet og ulike stilretninger. Bandet omfavnet ny teknologi, noe som er tydelig på album som blant annet The Gospel According to the Meninblack fra 1981. Etterhvert fikk The Stranglers også kallenavnet The Men In Black, på grunn av de svarte dressene.

Tredve år etter The Stranglers ble etablert blir det psykedelisk pubpunk på Café Mono. Vokalister som Biff Malibu (Gluecifer), Thomas Feldberg (We), Frank Hammersland (Popium), Ando Woltmann (King Midas), Thom Hell og Stine Kobbeltvedt (Furia) med flere, hyller et at de mest utholdende bandene på den engelske punk/new wave-scenen.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.