Devil May Care EP – Spenstige coverlåter

Devil May Care EP – Spenstige coverlåter

Venting The Anger er en klassisk Susperia-låt med fett refreng og melodiøse linjer. Men denne låten er langt ifra det mest oppsiktsvekkende med utgivelsen. Platen inneholder nemlig et knippe friske coverlåter i artig innpakning.

Først ut er den udødelige WASP-låten Wild Child. Videre følger tittelsporet Devil May Care, som også var å finne på platen Unlimited for vel ett år siden. Death-låten Lack Of Comprehension fra tidlig nittitall er også gjennomført med stil.

Avsluttningssporet er ingen ringere enn a-has The Sun Always Shines On TV. Innspillingen er riktig nok et par år gammel nå, men likevel et særdeles spenstig bidrag fra et band som tydeligvis ikke er redd for å gå sine egne veier. Det verste er at denne faktisk egner seg svært godt i metallinnpakning.

Dette er grei tidtrøyte mens vi venter på det neste Susperia-albumet.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.