Lillian – Kjedelig behagelig

Lillian – Kjedelig behagelig

Alias er en flink fyr, og nå har han teamet opp med broren sin Ehren på platen Lillian. Skiva er Alias tredje langspiller, men hans første samarbeidsprosjekt, og er som vanlig er utgitt på Anticon, verdens beste leverandør av alternativ hip hop

Om ikke denne platen er så veldig spennende, så er den i alle fall behagelig å høre på. Alias og Ehren kan kunsten å skru lyd, og denne skiva låter derfor flott. Kjølig elektronikka smeltes sammen med pop og hip hop i en intelligent blanding. Det er med andre ord ikke fare for å høre seg ferdig med denne platen på stund, ettersom det har blitt Alias’ varemerke å lage progressive beats. Og de er det nok av her også.

Men det er har en tendens til å bli statisk, og det blir det dessverre også denne gang. For de av oss som hadde håpet av bror Ehren skulle kunne kick-starte Alias litt, er dette albumet en skuffelse. Det blir veldig mye av det samme, og selv om det er veldig fint å høre på, kommer man til et metningspunkt på lure knep etter hvert. Spesielt ettersom brorparten av de lure knepene ikke sender låtene i noen radikale retninger, men heller stabiliserer dem.

Det hadde vært en stor glede å kunne berette at det familiære samarbeidet var en suksess. Men dessverre makter ikke prosjektet å komme tilstrekkelig opp av startgropen til å for alvor lage engasjerende musikk.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.