This Ain’t No Revolution – Rock for røkla

This Ain’t No Revolution – Rock for røkla

Det begynner å bli en stund siden The Bamboo Kids kom ridende inn på sin rufsete ponyer som rockprinser og delte ut den selvtitulerte debutfullspilleren. Denne tiden har trioen anvendt til å skrive nye låter, samt å bedrive utstrakt turnevirksomhet. Resultatet av dette foreligger nå i form av andreplaten This Ain’t No Revolution.

Og er det noe som kan beskrive The Bamboo Kids anno 2005, så er det frasen ”same, but different”. For gruppen låter friskere enn på debuten, men uten at uttrykket deres er nevneverdig forandret. Vi kan si at Ramones-ånden er blitt trukket litt tilbake, mens den melodiøse The Clash-vibben er dyttet mer frem i lyset. Men dette uten at vi helt treffer spikeren på hodet, når vi egentlig ønsker å forklare hva som er blitt bedre med årene.

Det munner ut i at trioen har fått bedre sans for gode låter siden sist. Heart Attack, Me And Your Girl, Eternal War og den føkkings briljante poplåta Jet Boy, Jet Girl, taler i alle fall for at gruppen har brukt tiden godt og klart å perfeksjonere låtteftet. Og da er The Bamboo Kids omtrent akkurat der de var for to år siden, det vil si på startrampen til en grandios fremtid. Det gjenstår bare omverden tar seg bryet å oppdage dem.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.