Hard To Love A Man – Lett å like Molina

Hard To Love A Man – Lett å like Molina

Første låt ut er tittelsporet der Molina synger om problemene ved å leve sammen med en stadig turnerende og omreisende musiker. Ettersom Molina er en stadig turnerende musiker er det ikke kona hans som korer i sangen om henne, men Jennie Benford. Grunnen til det er sannsynligvis at Benford har en usannsynlig vakker stemme som står seg meget godt mot Jason Molina.

Andresporet er både pent og behagelig, men står noe tilbake for åpningen, noe som sier mest om det første sporet. Et førstespor som man for øvrig også finner på Magnolia Electric Cos forrige album What Comes After The Blues.

Musikken til Magnolia Electric Co er som vanlig stille og rolig, vokalen synger med dempet fortellervolum, og det virker som om instrumentene spiller til oss fra lang avstand. Som en fin, men på ingen måte blankpolert blanding av Neil Young og Bonnie Prince Billy.

Selv om det ikke er noen av de andre fire sporene som topper Hard To Love A Man er det ingen reelle nedturer og EP-en står seg god. Og mens Molina gleder seg til å komme hjem gleder vi oss til neste produksjon fra Magnolia Electric Co.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.