Christmas In Memphis – God Elvis-jul

Christmas In Memphis – God Elvis-jul

Christmas In Memphis er en liten utgivelse med storslagent Elvis-cover presset på ditto rød vinyl. Coveret er en ikke akkurat skjult kopi av Elvis Presleys siste ordinære studioplate Moody Blue, mens hovedlåten og platens A-side er en like stor hyllest til Memphis store sønn som til julen.

Men selv om Christmas In Memphis i og for seg er en helt grei låt, bygget på orgelbrus, skal det en del til for å få denne til å fremkalle tradisjonell julehygge. Musikalsk peker den heller ikke særlig i Elvis’ retning, og man kan nesten stille spørsmål ved poenget med utgivelsen?

B-siden bærer tittelen We’re Not Alone, og er en like utydelig julelåt, selv om ordet ”christmas” gjentas i det uendelige. Noe mer rocka i formen riktig nok, men heller ikke denne makter å sette lytteren i ordentlig julestemning.

Alt i alt en grei liten utgivelse, som først og fremst scorer på formatet og coveret.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.