Gratiskonsert med Null$katte$nylterne

Gratiskonsert med Null$katte$nylterne

Foto: Jan K. Takgø / Null$katte$nylterne

På vei ut fra konserten med Null$katte$nylterne førstkommende onsdag på Kampen Bistro er det få som si noe på en slik påstand.

Fotograf: Jan K. TakgøEtter at Dagsavisen for snart to uker siden intervjuet Null$katte$nylterne og fokuserte på at det i liten grad spilles rock på morsmålet her til lands, ikke minst på radio, har rockens språkdebatt rast i diverse fora.

Null$katte$nylterne selv skummer litt velfortjent fløte av melkekua Tono, og nyter tilværelsen som eksklusiv rockevare.
– Å synge på norsk kan gjøre det enklere å nå gjennom. Du kan høre på radio i flere timer, og vår låt er den eneste med norsk tekst. Da blir den lagt merke til, sier Åsmund Prytz, gitarist i Null$katte$nylterne til Dagsavisen.

Men mer eksklusivt er det altså ikke enn at de denne uka spiller gratis på en liten intim scene i hovedstaden. Sted og tid for gratis rock på norsk er Kampen Bistro på Oslos østkant onsdag 15. februar.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.