Scroll To Top

Leo – Tøft, men når ikke helt opp

Artister: Sjangre: , , ,
Karakter

Hun er et multitalent som deltar så mye hun kan innen alt ved hennes prosjekter. På Leo bidrar Mira Craig både på lydmiksing, produksjon og design. I tillegg til det rent vokale naturligvis. Damen gjør så godt hun kan, men når likevel ikke helt til toppen med sin nye låt.

Leo begynner med en småfengende takt og et rytmisk mellomamerikansk gitarriff. Dessverre fortsetter den slik gjennom snaue fire minutter, og resultatet føles derfor en smule ensformig.

Vokalene på versene går i kjent Mira-stil. Det gjør for så vidt også refrenget, men låten har litt for få toneskifter og ender opp som litt småkjedelig.

Leo er absolutt ingen bom signert Mira Craig, men samtidig har den ikke mer å by på enn en gjennomsnittlig R’n’B-låt. Tøffe mellompartier og en OK oppbygning blir dessverre ikke nok når dette glir i ett med refrenget, som tar litt for stor plass.

Om skribenten

kommentarer