Radio Nowhere – Tilbake i rockhumør

Radio Nowhere – Tilbake i rockhumør

Radio Nowhere er kun sluppet som nedlasting, og vil ikke bli utgitt som vanlig singel. Sangen er en noe enkel, men fengende rett-frem rocker som bekrefter meldingene om at Magic vil bli et rockealbum innspilt med fullt band.

Kombinasjonen bil og radio er jo et klassisk tema fra en lang rekke av minneverdige Springsteen-sanger, og det er mye ved Radio Nowhere som trekker tråder til mannens tidligere produksjon. Samtidig har samarbeidet med produsent Brendan O’Brian som også produserte The Rising og Devils & Dust oppdatert lydbildet sammenlignet med storhetstiden på sytti- og åttitallet..

”I want a thousand guitars, I want pounding drums” synger Bruce her, og det er akkurat det du får. Mens en låt som dette tidligere ville ha vært krydret med et drivende piano og kanskje klokkespill, er det her gitarøset som er det dominerende. Noe av den klassiske E Street Band-lyden savnes altså, men til gjengjeld får vi en saksofonsolo fra Clarence Clemmons, og da er i alle fall fansen fornøyd.

Radio Nowhere er ikke voldsomt overbevisende, men mer enn solid nok til at vi gleder oss til 1. oktober, og med et berettiget håp om mer magi fra Bruce Springsteens hånd.

Radio Nowhere kan lastes ned gratis og helt lovlig fra radionowheredownload.com.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.