Go Ahead Drink Drink – Fullstendig talentløst

Go Ahead Drink Drink – Fullstendig talentløst

Go Ahead Drink Drink, består av tre unge gutter fra Oslo, som etter en oppvisning på Garage i fjor høst fikk platekontrakt og gikk i studio. De har på denne EPen spilt inn fire lydspor, hvorav alle fire er et sammensurium av gitar og trommer uten det minste spor av rytme eller melodi. Den skrikende stemmen til Espen Kristensen gjør det hele ganske uutholdelig. Kanskje man faktisk må drikke og drikke for og i det hele tatt kunne høre på denne musikken. I edru tilstand høres det hvertfall ikke bra ut.

Det kan anes at guttene er litt inspirert av Green Day og Metallica, men de har dessverre langt igjen til dette nivået. Om de noengang kommer dit. Målgruppen for denne trioen er mest sannsynlig stup fulle tenåringer som trykker seg sammen foran scenen og hopper opp og ned. Navnet Go Ahead Drink Drink passer derfor utmerket.

Det er dessverre ikke annet å si om dette enn at det er dårlig – veldig dårlig. Kort oppsummert kan man si at det er tre unge gutter, som tror de spiller alternativ rock men som dessverre bare hamrer løs på instrumentene sine og hyler ut i frustrasjon. Helt klart strykkarakter gutter.

Stine Paulsrud

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.