Scroll To Top

Rapture Of The Deep – Med håp om opptur

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

Rapture Of The Deep er mer spennende enn det meste som har kommet fra Deep Purple på denne siden av åttitallet, men hvis dette skulle vise seg å være høydepunktet på albumet er det ikke altfor mye å glede seg til.

Låten starter som en typisk rolig Deep Purple-låt med en dempet og god nok Ian Gilan-vokal, mens de utover i låten flørter med indiske influenser.

Det jo lov å håpe at vi kan vente oss en liten opptur fra de gamle rockheltene. Det vil si, nå er det jo ikke helt den samme gamle gjengen som i sin tid gjorde gruppen til et interessant fenomen. Uten folk som Ritchie Blackmore og Jon Lord på laget fungerer det ikke like bra som i gamle dager.

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer