Rapture Of The Deep – Med håp om opptur

Rapture Of The Deep – Med håp om opptur

Rapture Of The Deep er mer spennende enn det meste som har kommet fra Deep Purple på denne siden av åttitallet, men hvis dette skulle vise seg å være høydepunktet på albumet er det ikke altfor mye å glede seg til.

Låten starter som en typisk rolig Deep Purple-låt med en dempet og god nok Ian Gilan-vokal, mens de utover i låten flørter med indiske influenser.

Det jo lov å håpe at vi kan vente oss en liten opptur fra de gamle rockheltene. Det vil si, nå er det jo ikke helt den samme gamle gjengen som i sin tid gjorde gruppen til et interessant fenomen. Uten folk som Ritchie Blackmore og Jon Lord på laget fungerer det ikke like bra som i gamle dager.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.