Once More With Feeling – Singles 1996-2004 – En fabelaktig mimrestund

Once More With Feeling – Singles 1996-2004 – En fabelaktig mimrestund

Brian Molkos særegne vokal er Placebos største varemerke. Til tider er det vanskelig å tro at det faktisk er en mann som synger, der han formelig klynker seg igjennom den ene indiehiten etter den andre. Skjønt, indiestempelet forsvant etter hvert proporsjonalt med bandets økende popularitet.

Nancy Boy, Without You I’m Nothing (med David Bowie), You Don’t Care About Us, og Every You, Every Me for ikke å snakke om Pure Morning, er alle genistreker. Placebos fanskare har nok anskaffet seg opptil flere versjoner av disse allerede, men for andre som er ute etter en solid innføring i hva dette bandet står for, anbefales Once More With Feeling på det sterkeste.

I tillegg til utdrag fra bandets fire fullengdere får vi de to nye låtene I Do og Twenty Years med på kjøpet. Dette er helt greie låter, selv om de ikke når de helt samme høyder som resten av materialet.

Nitten låter på rappen er i meste laget, men deler man lytteropplevelsen inn i flere økter har man her med et fabelaktig stykke musikkhistorie å gjøre.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.