Hot Shot – Kvalmende og søtlig

Hot Shot – Kvalmende og søtlig

Men, Hot Shot kommer likevel til å selge masser av plater, da singlene på den hardt markedsførte platen – «as seen on TV» – dyttes frem av noen singler med høy festfaktor. Og det er nettopp disse singlene som bidrar til å gjøre Shaggy til noe mer enn en ‘one-hit wonder’. Han er i stedet en stadig tilbakevendende wonderboy som ikke klarer å levere hele album, men som ser ut til å foretrekke singelformatet.

Og disse låtene klarer nesten å bære plata inn til en middels karakter i disse varme julidagene vi har i landet for tiden. It Wasn’t Me er en stadig spilt og ganske smukk sommerlåt som får reiseradioen til å gløde i forteltet til campingvogna eller i grilltimen før sola går ned. For det er sommeren som er Shaggys årstid. Dette er låter som er skapt for late sommerdager med altfor lite å gjøre. Med Angel gjør han en hederlig og omarbeidet coverversjon av The Joker av Steve Miller Band som i lunt tempo smyger seg inn i alskens hjerter landet over.

Men flere av de andre låtene blir bare fyllstoff. Leave It To Me er en kjærlighetssyk låt som ikke rekker opp til knehasene til Barry White, men forblir bare tomt pjatt fra en mann som ikke overbeviser lytteren på noen som helst måte. Tittellåten er en av de døveste albumåpnerne jeg har hørt på lenge, da den ikke har det drivet som kreves for å holde interessen videre ut i albumet.

Det låter rent og pent, men undertegnede får ikke noe mer ut av plata enn nettopp en håndfull fine låter som duger på sommerradioen. Men det er en funksjon flere artister kan fylle uten de største anstrengelsene. Om Shaggy kommer tilbake med nye hitlåter neste år? Sikkert. Om jeg kommer meg til å bry meg? Neppe.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.