Come On Come On – Powerpophimmel

Come On Come On – Powerpophimmel

Powerpop har aldri gitt seg ut for å være særskilt grensesprengende musikk, men man skal ikke kimse av artister og band som verdsetter de gode riffene og de befriende glade refrengene. Som eksempelvis The Yum Yums, som vi har å gjøre med her.

Man kan selvsagt le av powerpopens image, men den tid er heldigvis forbi da alle band innen denne sjangeren skulle ikle seg matchende dresser og skinnslips og koke spiker på gamle The Raspberries-låter.

Slik er det heldigvis for The Yum Yums også. Come On Come On er skrevet av bandets vokalist Morten Henriksen. Det er i tillegg en stilsikker riffbasert poplåt, hvor vokalharmoniene kommer inn akkurat der hvor de skal.

Låten høres ut som det beste fra Shoes, Rolling Stones, The Flamin’ Groovies og Bachman Turner Overdrive(!). Og da er det kanskje ikke så rart at de velger å planke The Flamin’ Groovies’ klassiker Shake Some Action på B-siden. De matcher selvsagt ikke originalen, men det er ikke så fryktelig langt unna.

Come On Come On er muligens ikke årets mest geniale utgivelse, men den blir garantert en av årets mest fengende.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.