Ny The Who-dvd ute

Et av verdens beste rockeband, <b>The Who</b>, var med og definerte rockmusikken i sin glansperiode. En rekke legendariske konsertøyeblikk er aldri blitt utgitt. Før nå...

Dobbeltutgivelsen inneholder blant annet en nylig remastred versjon av Keith Moons siste opptreden med bandet, i Kilburn 1977. Her får vi gamle godbiter som My Generation, Who Are You, Baba O’ Reilly og Won’t Get Fooled Again.

I tillegg følger det med en ekstra konsert fra London Coliseum i 1969, som Pete Townsend mener er en av bandets beste noensinne. Med høydepunkter som: I Can’t Explain, Tattoo, A Quick One While He’s Away og Happy Jack er det bare glede seg.

I tillegg til de to legendariske konsertene får vi også bandets første livepresentasjon av rockoperaen Tommy.

The Who:
Pete Townshend – gitar, vokal
John Entwistle – bass, vokal
Keith Moon – trommer, perkusjon, vokal
Roger Daltrey – vokal

Om Thomas Sundstrøm