Ny The Who-dvd ute

Ny The Who-dvd ute

Dobbeltutgivelsen inneholder blant annet en nylig remastred versjon av Keith Moons siste opptreden med bandet, i Kilburn 1977. Her får vi gamle godbiter som My Generation, Who Are You, Baba O’ Reilly og Won’t Get Fooled Again.

I tillegg følger det med en ekstra konsert fra London Coliseum i 1969, som Pete Townsend mener er en av bandets beste noensinne. Med høydepunkter som: I Can’t Explain, Tattoo, A Quick One While He’s Away og Happy Jack er det bare glede seg.

I tillegg til de to legendariske konsertene får vi også bandets første livepresentasjon av rockoperaen Tommy.

The Who:
Pete Townshend – gitar, vokal
John Entwistle – bass, vokal
Keith Moon – trommer, perkusjon, vokal
Roger Daltrey – vokal

Thomas Sundstrøm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.